DESPRE NOI

BTDConstruct s-a născut din ideea de a crea un concept care să ne permită să depășim limitele planurilor și ale proiectelor, de la concept și până la realizarea propriu-zisă, și de a merge dincolo de detalii în realizarea lor.

Divizia BTDConstruct este parte a companiei BTDConstruct & Ambient, care activează în domeniul construcțiilor, având o echipă de 30 de profesioniști cu peste 16 ani de experiență atât în domeniul tehnic, cât și în cel logistic, comercial și de execuție.
O companie tânără și dinamică, a cărei viziune este să construiască responsabil, BTDConstruct face parte din noua generație de companii, care se bazează pe inovația tehnologică și pe pregătirea de excepție a profesioniștilor săi.

Echipa BTDConstruct, împreună cu partenerii selectați din domeniile consultanței tehnice în construcții, ai consultanței din domeniul sănătății și ai securității în muncă, sunt alături de clienți în toate etapele colaborării, de la faza de proiectare și până la întreținerea și exploatarea ulterioară.
Compania BTDConstruct & Ambient SRL are documentate, implementate și menținute următoarele sisteme de management: ISO9001 – Managementul Calității, ISO14001 – Management de Mediu, OHSAS18001 – Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale.

Gama de servicii oferite de către divizia BTDConstruct include: antreprenoriat general în construcții civile și industriale, construcții comerciale civile și industriale.

BTDBoutique este parte a companiei BTDConstruct& Ambient. Un concept tânăr și ambițios, BTDBoutique și-a propus să fie un partener de afaceri prietenos, care acordă timp pentru a înțelege viziunea clientului asupra spațiului și care este mereu pregătit cu idei inovatoare și cu soluții de ultimă oră.
BTDConstruct și BTDBoutique propun clienților soluții de construcții, concepte de amenajări interioare personalizate, soluții comerciale, soluții tehnice și servicii complete în achiziția oricărui tip de materiale necesare proiectelor rezidențiale, de birouri sau comerciale.

Angajamentul nostru și al colaboratorilor noștri este acela de a oferi beneficiarilor toate soluțiile de construcție, materialele și echipamentele necesare, cu respectarea celor mai ridicate standarde etice și profesionale și cu atenție față de mediul înconjurator.

Inspirați de principiile dezvoltării durabile, alături de partenerii noștri, folosim inovația tehnologică și organizațională, combinată cu resursele umane de înaltă performanță pentru a putea fi alături de beneficiarii noștri, cu excelență și pasiune, din faza de proiect a construcției și până la finalizarea acesteia.