BTDBoutique Ceramiche

Aspect de piatra, metal și lemn purtand logo-ul proiectului sau al companiei tale.

Pentru noi placa nu este doar un simplu element de constructie – este un element de design pentru o conceptie individuala a spatiilor de locuit si unor moduri de viata.

Brandul Progetto Lusso este destinat proiectelor rezidentiale, de birouri si spatiilor comerciale.

Progetto Lusso va ofera mai mult decat placi ceramic, va ofera concepte de amenajari personalizate, solutii comerciale, solutii tehnice si servicii complete, lucrand impreuna si sprijinindu-va sa transformati aceasta viziunea in realitate.

Eleganta, design, creatie , inspirata din natura, respectand natura si mediul inconjurator sunt cateva din cuvintele care caracterizeaza placile ceramice Progetto Lusso.
Aspect de piatra, metal și lemn purtand logo-ul proiectului sau al companiei tale.

Emoție pură în fiecare detaliu al colectiilor de placi ceramice.

Ne-am plimbat prin natura pentru a aduce in spatiul tau frumusetea lemnului, garantand performanțe tehnice excelente și stil impecabil, conceput pentru interior si exterior, cu un aspect traditional sau modern, sofisticat de lemn cu straluciri metalice, lemn antichizat, lemn natural, lemn brut.

Alura de piatra sau de ciment invechit,, patrata sau dreptunghiulara, toate pentru a-ti transforma viziunea in realitate.

Stil minimalist, aspect modern si urban in spatiul tau iti ofera echilibrul perfect intre functionaliate si design.

Angelo Marchesi, inima si spiritul Petracer’s a creat mai mult decat un brand in sine, a creat o trezire a frumosului, eleganta pura, pasiune, arta, culoare, magie miscare fara sfarsit, intr-un singur cuvant: POEM.

Colectiile ceramice Petracer’s impartasesc aceeasi tema si acelasi scop: restabilesc cel mai autentic si autoritar rol al placilor ceramice :decorul.

Inspirat de cele mai vechi timpuri creat pentru proiecte moderne, mozaicul Rhumbus Petracer’s ofera spatiului o trasatura vibranta, cu o paleta de culori diversa, cu straluciri de aur, platina, argint si bronz.

Colectia Tango este o interpretare a pietrei, turnata in parcele fara sfarsit rezultand o podea sculptata cu multe accente de stiluri diferite in functie de versurile colorate si decorate.

Pecchioli Ceramiche a fost fondata in 1896 in Florenta de celebrul artist Galileo Chini și ceramistul Chino cu numele de “L’arte della Ceramica“. In 1906 fabrica s-a mutat în Borgo San Lorenzo în împrejurimile Florenței, a luat numele de “Fornaci San Lorenzo”, fiind una dintre cele mai remarcabile experientele din Toscana si Italia pentru dezvoltarea artelor decorative.

Pecchioli poate fi definit ca un un atelier de ceramica in care fiecare piesa este lucrata manual dragostea de materie fiind transferata in produse care astfel devin exclusiviste.

Colectia Cotto ARTISTIC MUGELLO este o revolta de culoare, culori rafinate, texturi și grafica originala in care se simte maiestrie și gust stil toscan.

Anii luciului metalic si ai produselor decorate din acea perioada inclusiv vitralii și fier forjat) au anticipat la stilul deco din Italia.

În 2011 în timpul festivităților de 150 de ani de Republica Italiană, compania Pecchioli a fost inclusa oficial în “Lista companiilor istorice ale Italiei”, cu mai mult de 100 de ani de viață.

Fiecare detaliu trebuie sa fie examinat si definit in prealabil atunci cand se proiecteaza o cladire noua sau se renoveaza fatada uneia vechi.

Tinand cont de criteriile de proiectare industriala, placarea peretiilor cu ceramica asigura o buna ventilare, fiind o structura complex dezvoltata.

Pentru fiecare cladire se poate alege un anumit tip de fatada, intr-o anumita culoare.

Sistemele de ancorare sunt diferite, ascunse sau expuse, in functie de ideea de design si de estetica dorita.