DESIGN

Nu vrei multe de la tavanul tău și, de multe ori, uiți că e acolo. Dar dacă ți-am spune că e posibil ca lumina din spațiul tău să se răspândească uniform și că sunetul poate fi absorbit până la 90%? Nu-i așa că ți-ai ridica puțin privirea? Echipa BTD știe cum să-ți asigure un ambient ideal pentru conversație, ascultat muzică, home cinema sau orice îți mai place cu volumul ridicat.

Putem să-ți dăm o mulțime de detalii despre materialele pe care le folosim să acoperim tavane și pereți. Putem să îți spunem despre sisteme de întindere la rece, termoretractabile sau de tip NoStain și NoSweat. Dar probabil că tot ce te-ar interesa ar fi ca instalarea să fie rapidă, curată, fără noxe sau mirosuri neplăcute. Și da, este. Iubim natura, ne inspirăm din ea, iar fiecare aspect al muncii noastre îi arată respectul meritat.

La fel, îți putem descrie soluțiile ecologice pe care le utilizăm. Sau gamele de rășini, adezivi, lacuri și vopseluri, gleturi, grunduri și amorse cu care lucrăm. Pentru zonele umede sau spațiile cu cerințe stricte de igienă. Dar am decis să te lăsăm pe tine să ne spui direct ce proiect ai, cum vrei să arate și în cât timp îți trebuie.