Colectia BTDBoutique Design

Inspiratie, creatie, eleganta , pasiune pentru design

Inspiratie, creatie, eleganta , pasiune pentru design si un singur lider: CLIPSO, conceptul pentru acoperiri tavane si pereti, intinse la rece, termoretractabile.

Conceput pentru case, precum si pentru spatii publice, CLIPSO este solutia ideala pentru proiecte de Renovare si constructie de tavane si pereti.

Fabricate din poliuretan acoperit cu poliester, fara PVC, respectand mediul inconjurator, aceasta acoperire se fixeaza cu ajutorul instalatiilor reci si uscate, fara rosturi sau cusaturi, garantand o suprafata perfect neteda si o tensionare uniforma.

Instalarea este rapida, usoara, curata, fara noxe si miros.

Cald, luminos, elegant și plin de culoare, gama completă CLIPSO de acoperiri este conceputa pentru a creea spatii unice cu o gama variata de acoperiri: standard, colorat, acustic, sclipitoare, translucida, NoStain și NoSweat.

O casa verde respira prin pereti si tavan cu CLIPSO, oferidu-va un design responsabil față de mediu, cu amprenta de carbon redusa, usor de utilizat si confortabil.

Lumina se raspandeste uniform , sunetul poate fi absorbit pana la 90%, asigurandu-va un ambient ideal pentru conversatie si muzica.

Pentru zonele umede sau spații cu cerinte stricte de igienă, fiecare acoperire are propriile specificații pentru a combate proliferarea de germeni și de mucegai, sunt rezistente la pete sau previn infiltrarea apei.

Oricare ar fi inspiratia, CLIPSO vă poate ajuta să realizati viziunea voastra de design interior.

Traditie, arta, design toate le putem gasi in solutiile de finisaj si acoperiri oferite de Murexin Austria.

Sunt solutii ideale ecologice pentru acoprirea peretilor si tavanelor,cu o gama variata de vopseluri in dispersie, vopseluri pe baza de var, cu permeabilitate ridicata la vapori pentru constructii noi si vechi. Vopseluri pe baza de latex si vopseluri pentru incaperi cu umiditate ridicata.
Gleturi, grunduri si amorse speciale, strat suport pentru o aplicare fara imperfectiuni si corecta a oricarei vopsele.

Solutii ideale de fixare a placarilor atat ceramice, cat si piatra naturala sau parchet, unde se regasesc produse pornind de la masele de nivelare pana la solutii de lipire si sigilare a suprafetelor interioare.

 • Produse pentru pregatirea suportului (amorse si sape autonivelante)
 • Adezivi de ultima generatie pentru lipirea covoarelor tip PVC, mocheta, linoleum, cauciuc inclusiv pentru pardoselile sportive si sisteme speciale de lipire a pardoselilor antistatice in spitale.
 • Adezivi pentru lipirea tuturor tipurilor si dimensiunilor de parchet, inclusiv adezivi silanici fabricati conform
  tehnologiei MSP (silan polimer modificat).
 • Gama variata de lacuri si produse pentru intretinerea pardoselilor, incepand cu lacurile pentru locuinte, pana la spatii cu trafic intens, spatii publice.
 • Produse pentru pregatirea suportului, amorse, hidroizolatii alternative acrilice si pe baza de ciment.
 • Adezivi si mortare de rosturi pentru toate tipurile de placari.
 • Gama completa de accesorii si profile pentru placari ceramice.
 • Covoare decorative realizate in amestec cu granule de marmura.
 • Rasini epoxidice si poliuretanice pentru finisarea pardoselilor industriale, a showroom-urilor sau a spatiilor comerciale.