Colectia BTDBoutique Legno

Podeaua este element central in fiecare spatiu, avand influenta asupra calitatii vietii.

Podeaua este element central in fiecare spatiu, fie el rezidential sau de birou, avand influenta asupra calitatii vietii.

Desigur, multe alte caracteristici, cum ar fi duritatea lemnului sau posibilitățile de aplicare, pot juca un rol.

Parchetul Progetto Lusso a fost special creat pentru a se incadra perfect proiectelor rezidentiale, de birouri sau spatiilor comeciale si pentru a indeplini orice cerinta de design sau personalizare ceruta in proiect.

Inconjurati de natura, v-am prezentat cateva din produsele pe care pamantul le ofera pentru pardoseli minunate, pline de eleganta, rafinament si pasiune, pentru alta optiune de design plina de caldura, eleganta, sanatate si lemn. Si pentru ca spatiul de locuit este unic, va prezentam podeaua de parchet.

Podeaua de lemn traditional defineste remarcabil armonia si caldura lemnului. Lemn solid, cu o grosime intre 10-22mm, fibra ramanand neschimbata.

Mozaicul Pattern Line din lemn – simetrie perfecta, mozaic geometric, efect optic pentru acoperiri de pereti sau orice suprafete verticale.

Doua straturi sau trei straturi, 3-4mm grosime, din lemn, va garanteaza combinatia corecta de frumusete, elasticitate, rezistente si durata de viata a podelei de parchet.

Destinat oricarui tip de inetrior, indicat si pentru camere foarte mari, cu finisaje multiple realizate cu mai multe straturi acrilice prin uscare cu UV.

Slefuite dur, periate, impregnate cu ulei, imbatranire sau albire impreuna cu lacuire sau orice alta personalizare a podelei de lemn este dorita.

Dar în alegerea mobilierului potrivit, in selectarea atentă a accesoriilor, și, în primul rând, pentru starea ta de spirit și stilul personal, tipul și culoarea lemnului este decisiv.

Fiecare copac are propriul său caracter și propria sa personalitate. Aceasta unicitate se găsește în structura lemnului și în culoarea sa.

Lemnul este lumină si caldura, dar incredibil de puternic: de la kilogram la kilogram mai puternic decât oțelul.

Cea mai mare putere a lemnului se gaseste de-a lungul trunchiului acesta este motivul pentru pentru care in crearea de mobilier se ciopleste trunchiul pe lungimea lui.

Aceste caracteristici s-au folosit de secole pentru a crea structuri si instrumente puternice si durabile.

Oameni din cele mai vechi timpuri nu numai că au observat marea putere a copacului, dar au folosit cele mai bune caracteristici în propria lor construcție, mobiler antic, instrumente muzicale, nave vechi de secole din lemn și clădiri stau ca un testament pentru a doua viață a copacului.

Nostalgie, pasiune, aer, eleganta, pasiune, traditie si rafinament doar cateva cuvinte care nu pot descrie intru totul toate ideile de design pentru mobilier clasic, contemporan, modernist.