Colectia BTDBoutique Pietra

Natura a finisat fiecare piatra de-a lungul anilor oferindui texturi si culori ce nu pot fi imitate.

Fiecare bucata de piatra este unica.

Natura a modificat si finisat fiecare piatra de-a lungul anilor oferindu-le textura si culori care nu pot fi imitate.

Ani de cercetare si inovare au adus la lumina a revolutionarei placi de piatra naturala, flexibila, usoara, subtire cu nenumarate posibilitati de aplicare.

Plata sau curbata poate fi folosita pe pereti, stalpi, usi sau mobilier de orice forma.

Stone-Veneer ® este o placa cu o suprafata de piatra naturala taiata din blocurile maro de ardezie sau mica extrase din carierele de piatra.
Diferitele zone geografice din care este extrasa piatra dau spectaculoasele nuante ale Stone-Veneer-ului. Peste placa de piatra taiata se aplica fibra de sticla armata intarita cu polyester resin.

Piatra naturala are un conținut de minerale și oxidanti metalici care nu sunt vizibili sub suprafață.
Presiunea poate provoca fracturi. Aceste fracturi sunt normale si nu constituie un defect ci doar dau unicitate placii.

Mangaiate de apa si de razele soarelui, granulele de piatra naturala imbinate perfect datorita liantului de rasina, creaza un stil aparte doar al tau pentru a transforma in realiate viziunea ta despre spatiu atat la interior, cat si la exterior, pentru a aduce cu eleganta si rafinament natura in spatiul tau.

Odata ce rasina a legat mii de granule de piatra intre ele, putem concepe atat proiecte rezidentiale amenajand livingul, baia, treptele, aleile pietonale,
alei auto, terase, balcoane , cat si comerciale, showroom-uri, parcari. Sistemul de pardoseli poate fi aplicat fara rosturi pe orice suport pe care se doreste a fi amenajat: beton, fier, lemn, atat la exterior, cat si la interior.

Granulele de piatra sau sticla pot avea diverse culori cu urmatoarele granulometrii: 0-3mm, 3-6mm, 4-8mm, 8-12mm, pentru a asterne un covor cu o grosime intre 0.8 cm si 2 cm. Liantul folosit este rasina poliuretanica alifatica, fara solventi, transparenta, cu rezistenta mare la UV, cu rezistenta mare la factorii climatici, cicluri repetate de inghet – dezghet, recomandat si pentru pardoseli incalzite.

Sistemul de pardoseala cu piatra naturala si rasina este un poros si permeabil, permitand apei sa se scurga in mod natural.
Suprafata acoperita cu aceasta pardoseala ofera o textura neteda rezistenta din punct de vedere estetic, necesitand intretinere redusa, este durabil, permitandu-va sa creati ambiente pline de culoare si prietenoase cu mediul inconjurator.

In functie de ambientul care se doreste a fi amenajat, pardoseala de piatra cu rasina poate fi naturala, liscio sau levigato.
Pardoseala naturala este recomndata la exterior, avand proprietati antiderapante.
Pardoseala liscio este recomnadata la interior, avand un aspect lucios datorita stratului suplimentar de lac epoxidic cu care se acopera amestecul de piatra naturala si rasina.
Pardoseala levigato este recomandata la interior, avand un aspect extra lucios datorita acoperirii cu un strat gros si autonivelat de lac epoxidic.

Pentru a crea spectaculoase decoratiuni interioare pe lemn sau alte suprafete din caminul dumeavoastra, se pot utiliza culori vii impresionante de piatra ceramizata sau sticla.