Colectia BTDBoutique Porte

Te-ai gandit vreodata ce iti poate oferi o usa?

Traditie, arta, design toate le putem gasi in usile metalice produse de Piacentini Italia.

Fazele producerii unei usi metalice sunt multe folosindu-se diferite tipuri de procese, tocmai de aceea usile metalice Piacentini sunt certificate anti-spargere si atestate conform cerintelor europene. Cu aspect de lemn, lacuite, capitonate sau o continuare a peretelui usile raspund oricarei cerinte de design.

Partea dinspre interiorul spatiului a usii metalice poate fi placata cu lemn, lacuita sau capitonata cu piele ecologica, rezistenta la foc, avand o izolare fonica si termica ridicata.

Pentru partea dinspre exteriorul spatiului a usii metalice ideala este placarea cu acoperire solida dar frumoasa si durabila sau cu panouri din frasin special tratate pentru sectorul nautic sau cu MDF lacuit disponibil in toate culorile RAL sau cu panouri din aluminiu cu izolatie Piralli cu rezistenta mare la coroziune si compresiune.

Usile FiloMuro pot fi incardate la interior in designul existent, fir care are aceeasi culoare cu peretele sau este parte integranta din dulapul existent la interior. Panoul intern are dimensiunea de 18 mm, placarea facandu-se cu orice tip de finisaj dorit.

Orice idee de design in care se vrea un efect fie el modernist sau antichizat sau chiar reconditionare a unei usi vechi.

Te-ai gandit vreodata ce iti poate oferi o usa?

Usile nu sunt doar un element functiona care asigura securitate si protectie, ci un instrument de proiectare, arhitectural și funcțional, creeate intr-o stransa legatura cu arhitecti si designeri care impreuna pun accent pe inovatie in domeniul usilor oferind multe solutii interesante pentru ca usa ta sa se integreze perfect.

Culoarea usii si forma ei trebuie sa se integreze perfect cu peretele, balamalele pivotante care plaseaza greutatea pe podea.

Colectiile propuse sunt destinate oricarui spatiu sau oricarei idei de design, de la elemente decorative care imita textilul, la lac sau insertii lacuite. Versiuni sofisticate cu modele geometrice orizontale sau vertical. Simplitate artisanala sau model classic, o atingere de culoare si caldura. Minimalism, stil, design, inovatie intr-o singura usa.

Nenumarate esente diferite de lemn, combinatii indraznete de lemn si sticla in diferite culori creeaza un spatiu luminos, cald in concordanta cu principiile moderne de design interior.

Forme stilizate pentru a pune in valoare spatial tau, o poarta eleganta pentru lumea decorului interior.

Usi destinate spatiilor de birouri, hoteluri sau spitale concepute astfel inact sa indeplineasca cele mai inalte cerinte in domeniu.